Надя от Ергенът пусна на томбола свое тефтерче, в което си

...
Надя от Ергенът пусна на томбола свое тефтерче, в което си
Коментари Харесай

Участничка от Ергенът разкрива тайните на шоуто с тефтер

Надя от " Ергенът "  пусна на лотария свое тефтерче, в което си е записвала секрети и препоръки за триумф в " Ергенът ".

Една от последните останали в имението на гръцкия остров Родос е имала специфична тактика, с цел да стигне съвсем до края. Сега, след края на шоуто, Надя е решила да направи този дребен справочник обществено притежание. Тайният бележник е пуснат на лотария на инстаграм страницата на ергенката. Всички, които желаят да се докопат да тайните на шоуто, могат да пробват шанса си.

В томболата към този момент са се присъединили над 200 души и Надя ще избере на инцидентен принцип единствено един, който ще узнае всичко за това какво се случва зад камерите на шоуто. Освен истории, който не са станали обществено притежание, в бележника са записани и тактики по какъв начин да се стигне до финала на шоуто.

Като да вземем за пример: " Сформирай група към себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш поради нещо друго ".

Факт е, че следвайки личните си препоръки, ергенката стигна оптимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това авансово. Най-вече като деликатно е изучавала първата победителка на " Ергенът " - рускинята Виктория Капитонова. Тя постоянно е взимала образец от нея - като държание, само че и като външен тип, което се е оказало добра тактичност, написа България през днешния ден.

Сега Надя желае да помогне на бъдещите участнички, като им даде готово четиво със препоръки. Дали бележникът ще отиде при някоя такава мома, или просто при любопитен фен, следва да се разбере.

Подобен справочник не е нещо ново. Елена от предишния сезон споделя по какъв начин във версиите на " Ергенът " в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило доста обстоен справочник за това по какъв начин да победиш във формата. Надя обаче ще е първата, която ще го направи това за нашето шоу.

Тефтерчето наподобява като естествена тетрадка, само че сигурно с изключение на препоръки тя крие голям брой отговори на загадки.

В дребното розово дневниче евентуално са упоменати и обяснени всички неща, за които се приказва развълнувано в този сезон на риалитито.

Последната драма да вземем за пример е дали е имало секс сред студентката Валерия и Алек, до момента в който са се натискали буйно в морето след сантиментална среща на плажа.

" Алек ме съблече единствено с погледа си и ми натисна всички бутони ", беше се развълнувала Валерия. Двамата се разголиха, след което влязоха във водата.

" Валерия заслужава да изпита любов, която не е могла преди " разяснява Ергенът. Когато Валерия се завърна в имението, описа на останалите дами какво се е случило сред нея и Алек, като загатна, че в действителност са правили секс.

" Не отхвърлям, че може да е имало навлизане, до момента в който се натискахме ", раздруса публиката моделката. Ергенките останаха в потрес, като даже Магдалена и Надежда, които са съществени любимци за продобиване на предаването, се хванаха за главите.

Надя е споделяла в предаването мнението си, че двамата не са го правили. Според нея Валерия е излъгала, с цел да има превъзходство над останалите.

Какво тъкмо се е случило в морето, евентуално е записано в дневника.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР